top of page

Matematikë në Anglisht

Matematika është një lëndë bazë në çdo sistem arsimor. Kjo klasë është ndërtuar kryesisht për fëmijët dhe gjimnazistët që duan të studiojnë në SHBA. 50% e provimit të pranimit në një Universitet Amerikan (SAT), përmban pyetje mbi matematikën. Përqendrimi i stërvitjes mbi temat që trajtohen në provimin SAT do ta vendosë fëmijën në një pozicion komod kur të testohet. Kjo klasë është edhe për ata fëmijë apo gjimnazistë që i zhvillojnë programet e mësimit në gjuhën angleze.

  • whatsapp_PNG11
  • Instagram

Matematikë MSH

Matematika është një nga lëndët më të rëndësishme të zhvillimit të një fëmije. Jo më kot ajo është një provim kyç për mbylljen me sukses të gjimnazit. Nëse dëshironi të stërviteni si kampion, për të arritur rezultatin maksimal tuajin, zgjidhni klasën e SmartED dedikuar provimit të matematikës. Kjo klasë do të ndërtohet sipas nevojave dhe nivelit tuaj në matematikë. Hyni në provim me besim dhe të përgatitur. Një trajner mbi kokë mund të bëjë çudira. 

  • whatsapp_PNG11
  • Instagram
bottom of page