top of page

sht, 20 nën

|

Tirana

Olimpiada SAT MAT Tirana

Olimpiada SAT MAT Tirana
Olimpiada SAT MAT Tirana

Time & Location

20 nën 2021, 9:00 e paradites – 11:00 e paradites

Tirana, Rruga Sami Frashëri, Tirana 1000, Albania

About the event

Nëse jeni gjimnazist dhe doni të sfidoni veten tuaj në Matematikë, bëhu pjesë e Olimpiadës SAT MAT Tirana. Olimpiada përbëhet nga dy pjesë: Pjesa e parë zgjat 25 minuta dhe ka 20 pyetje, ndërsa Pjesa e dytë zgjat 55 minuta dhe ka 38 pyetje. Për t’u përgatitur mund të studioni testet provë të SAT në faqen www.collegeboard.org.

Hyrja kushton 500 lekë dhe mund të paguani Cash, Paypal ose Binance. Fituesi do të marrë çmimin prej 20’000 lekë.

Vendi i zhvillimit: Biblioteka, Kati i 3, Gjimnazi “Petro Nini Luarasi”.

Për pyetje të tjera na kontaktoni në numrin: +355694795323.

Share this event

bottom of page