top of page

sht, 08 pri

|

Online

Olimpiada e Matematikës

Dedikuar gjimnazistëve shqiptarë nga e gjithë bota!

Olimpiada e Matematikës
Olimpiada e Matematikës

Time & Location

08 pri 2023, 9:00 e paradites – 10:00 e paradites

Online

About the event

Nëse jeni gjimnazist dhe doni të sfidoni veten tuaj në Matematikë, bëhuni pjesë e Olimpiadës së organizuar nga SmartED. Olimpiada do të zhvillohet online dhe do të zgjasë 60 minuta. 

Hyrja kushton 500 lekë dhe mund të paguani Cash pranë Klasës SmartED pranë Rrugës së Kavajës, Tiranë ose nëpërmjet platformave elektronike Visa/Mastercard,  POK dhe Binance. Ju do të kontaktoheni për më shumë informacion rreth pagesës pasi të keni kryer regjistrimin.

Fituesi do të shpërblehet me 20'000 Lekë.

Vendi i zhvillimit: Platforma Zoom dhe Slido. 

Pjesëmarrës: Gjimnazistë shqiptarë nga Shqipëria, Trevat Shqipfolëse dhe Diaspora.

Regjistrohuni online deri në datë 5 Prill 2023

Për pyetje të tjera na kontaktoni në numrin: +355694795323.

Share this event

bottom of page