top of page

Klasat e SmartED

 Ne besojmë se edukimi i personalizuar 1-1 është më i miri, pasi përmbush kërkesat e çdo studenti duke e vendosur atë në qendër. Studentët ecin me ritmin e tyre dhe përthithja e informacionit shndërrohet në një aktivitet zbavitës. Klasat e SmartED janë fizike ose online.

Përshtypje

+50

Studentë në klasa të personalizuara

+10

Studiojnë në SHBA

100%

E prindërve pohojnë efektin rritës të SmartED

WhatsApp Image 2020-08-28 at 14.16.12.jp

Dario HANI

Ekonomiks & Bankë, Universiteti i Sienës, Itali

"Hej! Nëse po konsideron SmartED, mendoj se do të ishte zgjedhja e duhur. Unë vij aty sa herë më duhet të përgatitem për provime. Rezultatet do të dalin përherë më të larta se parashikimet e tua."

WhatsApp%2520Image%25202020-08-28%2520at

Klea SHEHU

Inxhinieri Ndërtimi, Youngstown State University, Ohio, SH.B.A

Për çdo student që ka për qëllim të studiojë në një universitet të mirë në SH.B.A, hapi i parë është të marrë pikë të larta në SAT. Pavarësisht sa i mirë mund të jesh në Anglisht dhe Matematikë, ju duhet dikush t'ju drejtojë dhe t'ju përgatisë për skenarin më të mirë ose më të keq. SmartED e bëri këtë gjë për mua dhe ndihem më shumë se mirënjohëse për gjithçka. Detajet e vogla jo vetëm e bëjnë studimin më të thjeshtë, por edhe më të këndshëm, të shijon vërtet studimi. E falenderoj SmartED për ndihmën që më ka dhënë për lëvizjen time të parë drejt diçkaje të madhe. 

782c93fa-1fbc-4575-bb95-8603e4622b1e_edi

Bianti PAPINOVA

Inxhinieri Ndërtimi,

WVU Institute of Technology, SH.B.A

Në mënyrë që të pranohesha dhe të merrja bursë në Universitetin ku studioj, më nevojitej të kisha një mesatare të lartë dhe pikë të larta në SAT. SmartED më ndihmoi të arrija pikët që doja në SAT, në vetëm 1 muaj. Ata i shpjegonin problemat dhe ushtrimet në një mënyrë të qartë dhe të thjeshtë, gjë që i bënte shumë të lehta për t'i mësuar shpejt. Gjithashtu, më dhanë këshilla se si të kurseja kohë gjatë testit. Ndihma e tyre ishte sigurisht një faktor shumë i rëndësishëm për rezultatin tim në SAT. 

DSC_0357_edited.jpg

Përshëndetje!

     Unë jam Vasjani, themelues i rrjetit SmartED. Pas një rrugëtimi profesional, edukimi dhe trajnimesh në Amerikë, Izrael, Britani të Madhe, Irlandë, Bullgari dhe Shqipëri dua të ndaj me ju eksperiencën time nëpërmjet disa klasave të përgatitura këtu në SmartED. Me mbarimin e studimeve akademike në një institucion amerikan edukimi vendosa të rikthehem në Shqipëri për të vazhduar trajnimet me studentë nga grupmosha të ndryshme.

    Në SmartED ofrohet nje larmi klasash dhe shërbimesh të cilët përgatisin të rinjtë se si të bëhen pjesë e një universiteti Amerikan. Dua tju ftoj të bëheni pjesë e SmartED dhe së bashku të nisim rrugëtimin drejt një edukimi elitar. 

    Për t’u pranuar në një Universitet Amerikan, çelësi i suksesit është përgatitja për provimet SAT, TOEFL dhe plotësimi i  materialeve parësore si: CV-ja, letra personale e aplikuesit, përzgjedhja e degës dhe universitetit, intervista e pranimit dhe njohuri për përshtatjen me stilin e jetesës në një kampus amerikan. 

   

Vasjan Broka, Trajner

Anchor 1

Na kontaktoni

Ish-Parku i Autobuzave, Tiranë

+355694795323

  • whatsapp_PNG11
  • Instagram
bottom of page